Participa

El projecte REPICAL cerca professionals de residències i centres sociosanitaris i treballadors/es de cures a domicili de Catalunya, per participar en un assaig clínic que avaluarà un programa per promoure la salut emocional i el benestar entre aquests col·lectius.

Condicions per participar-hi

En què consisteix la meva participació?

Com és la intervenció esglaonada?

La intervenció disposa de 2 programes de baixa intensitat amb què s’ofereixen tècniques i eines per reduir el malestar psicològic, millorar la gestió de l’estrès i la resolució de problemes. Cada programa consta de 5 setmanes i compta amb el suport d’un gestor emocional que guia als participants al llarg de tot el procés.

Aquestes intervencions han estat desenvolupades per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i ja han demostrat la seva efectivitat en la millora del benestar emocional en altres contextos. En el marc del projecte Repical, aquestes han estat adaptades al col·lectiu sanitari i a situacions de pandèmia.

Les intervencions esglaonades ofereixen suport de menor a major intensitat en funció de les necessitats de la persona.

El primer esglaó ofereix accés a un programa de gestió de l’estrès mitjançant una aplicació mòbil/web. Aquest programa es centra en les pràctiques de consciència, i inclou exercicis que tenen l’objectiu de reduir l’estrès, i incrementar el suport social, l’afrontament adaptatiu i la resiliència. Té una durada de 5 setmanes. Pot ser utilitzat al teu propi ritme i compta amb el suport d’un/a facilitador/a de gestió emocional que t’acompanyarà durant tot el procés mitjançant breus contactes telefònics.

En funció de les necessitats de la persona, s’oferirà participar al segon esglaó. Aquest programa ofereix 5 sessions de 60 minuts amb un gestor emocional mitjançant videoconferències. Durant el programa entrenaràs diferents tècniques de gestió de problemes basades en la teràpia cognitiu-conductual.

En el següent document informatiu hi trobaràs tots els detalls.

Full informatiu

L’equip del projecte REPICAL garanteix la confidencialitat de totes les dades de les persones participants.

Estàs interessat/ada en participar-hi?

Omple el següent formulari i et contactarem el més aviat possible.

Tens dubtes? Posa't en contacte amb l’equip investigador: